Copyright 2008 Eurowebb

De uitgever, redactie en medewerkers kunnen evenwel geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de volstrekte juistheid en volledigheid van deze uitgave.
   
   
 

Van der Borden Appel
J. Duikerweg 12
Postbus 167
1700 AD  Heerhugowaard

telefoon 072-7074242
fax 072-7074202

Emailinfo@vanderbordenappel.nl

NVASEHHypotheekbemiddelingNOPDInschrijfnummer 300.002986WFD Vergunningnummer 12005714

Een Baby

Baby verzekering

De glimlach van een kind

Pas wanneer u het zelf meemaakt, zult u het echt volledig begrijpen. Een kind verandert je leven. Niet voor niets kent vrijwel iedereen het vervolg op de beginregel: "De glimlach van een kind..."Inderdaad: de beweginkjes worden krachtiger en duidelijker, de oogopslag steeds gerichter en lief gebrabbel maakt plaats voor het eerste woordje. De warmte van elk eerste moment blijft heel lang bestaan. Zonder enige twijfel willen alle ouders het beste voor hun kinderen. Ieder kind is uniek, maar als ouder kunt daarbij zeker sturen. 

Belangrijke verzekeringen bij de komst van een baby

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren

Iedereen weet dat kinderen ondernemend zijn. Maar wat gebeurt er wanneer er een vaas of een bril sneuvelt? De aansprakelijkheidsverzekering bevat in veel gevallen de dekking voor dergelijke schade die uw kind veroorzaakt.

Inboedelverzekering

Uw kinderkamer is natuurlijk gezellig en praktisch ingericht. De uitgaven die u daarvoor heeft gedaan, zijn automatisch meeverzekerd op de uitgebreide inboedelverzekering. Zelfs wanneer de waarde van uw inboedel boven het verzekerde bedrag komt. De schadevergoeding is gebaseerd op de nieuwwaarde. U kunt uw spullen dus probleemloos weer nieuw aankopen. Ook als de prijzen inmiddels zijn gestegen. Bovendien biedt deze verzekering u de garantie dat onderverzekering is uitgesloten indien u het te verzekeren bedrag bepaalt met de inboedelmeter of inventarisatielijst. Zelfs als de waarde van uw inboedel door nieuwe aankopen  tussentijds is gestegen, krijgt u een totaalschade toch volledig vergoed.  

Ongevallenverzekering

De cijfers bewijzen het: thuis, bij sport en spel, tijdens vakantie en vooral ook in het verkeer...de groep jongeren tot 21 jaar is meer bij ongelukjes en ongelukken betrokken dan mensen die ouder zijn dan 21. Daarom is een ongevallenverzekering voor uw kind gewoon een kwestie van verstandig voorzieningen treffen. Deze verzekering geeft een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit. Daarnaast worden de kosten van tandheelkundige hulp tot maximaal  het daartoe verzekerde bedrag vergoed. Ook is het mogelijk de kosten van geneeskundige hulp mee te verzekeren. Zeker wanneer u kinderen heeft, mag u een inzittendenverzekering  niet over het hoofd zien. Deze verzekering geeft financiële dekking als één van de inzittenden van uw auto iets overkomt door een ongeval. Deze vaste vergoeding ontvangen de gedupeerden ongeacht de vraag of u schuld heeft aan het ongeval of niet. Ook geeft deze verzekering een vergoeding voor persoonlijke ongevallen bij  situaties rondom de auto of motor.  Bijvoorbeeld tanken, uitstappen of pech onderweg. 

Uitvaartverzekering

Op momenten van voorspoed, verzekert men zich voor tegenspoed. Ook kosten voor een uitvaart kunnen het beste vanaf de geboorte geregeld zijn. Begraven of cremeren - en alles wat daarmee samengaat - kost al snel enkele duizenden guldens. Zijn er speciale wensen, dan kan dat bedrag nog flink oplopen. Niet iedereen heeft zoveel achter de hand. Het is dan ook beslist geen overbodige luxe als u hiervoor een veilige voorziening treft.

Zon verzekering is belangrijk voor alle leden van uw gezin (ouders en kinderen). U bepaalt zelf de hoogte van het bedrag waarvoor u zich wilt verzekeren. Dat kan variëren van € 2.500,- als aanvullend bedrag op een reeds bestaande uitvaartverzekering tot € 15.000,- voor een zeer uitgebreide uitvaart. Hoe jonger u begint, des te goedkoper bent u uit. In veel gezinnen is het daarom een goede gewoonte dat ouders al voor hun kinderen een uitvaartverzekering afsluiten. Naast het financiële risico kunt u er, met een natura verzekering, ook voor zorgen dat de uitvaart verzorgd wordt volgens uw persoonlijke wensen en dat deze zorg uit handen van de nabestaanden wordt genomen. Zij hebben immers op zon moment al genoeg aan hun hoofd.

Klik hier om te berekenen wat een uitvaart kost.

Spaarplan

Als ouder weet u maar al te goed dat het leven vele momenten kent, waarop een extra kapitaaltje zeer welkom is. Met een spaarplan spaart u dankzij het hoge rendement en het lage risico automatisch een aardig bedrag bij elkaar. Het is ook een veilige manier van sparen;  in de afgelopen 30 jaar lag de gemiddelde jaarlijkse opbrengst van het spaarplan tussen de 7,0% en 9%. U spaart gedurende een periode van minimaal 15 jaar en maximaal 40 jaar. U betaalt per maand een  bedrag vanaf € 50,-. Aan het eind van de spaarperiode krijgt u uw spaargeld uitgekeerd, dat flink is verhoogd door het behaalde rendement. 

Ziektekosten-/tandartskostenverzekering

Inderdaad, met de tandartskostenverzekering zou u nog een jaartje kunnen wachten. De ziektekostenverzekering moet echter vanaf de geboorte goed geregeld zijn. Een medische behandeling of een ziekenhuisopname is een kostbare zaak. Er zijn diverse oplossingen waarmee u zich tegen dergelijke kosten kunt verzekeren. Van alleen de basisverzekering tot complete dekking.  Uw persoonlijke situatie bepaalt voor een groot deel welke dekking het meest geschikt voor u is.

 
  Copyright © 2008 Eurowebb.nl. Disclaimer