Copyright 2008 Eurowebb

De uitgever, redactie en medewerkers kunnen evenwel geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de volstrekte juistheid en volledigheid van deze uitgave.
   
   
 

Van der Borden Appel
J. Duikerweg 12
Postbus 167
1700 AD  Heerhugowaard

telefoon 072-7074242
fax 072-7074202

Emailinfo@vanderbordenappel.nl

NVASEHHypotheekbemiddelingNOPDInschrijfnummer 300.002986WFD Vergunningnummer 12005714

Personal Benefits

Goed personeel wordt schaarser, steeds moeilijker te krijgen ....... en te behouden. Een goed en effectief personeelsbeleid wordt daardoor steeds belangrijker.

Goed personeelsbeleid is enerzijds een aantrekkelijk pakket te bieden, anderzijds ruimte te geven om keuzes te maken. Zonder kostenstijging en/of verzwaring van de administratieve last voor u als werkgever.

Wij kunnen u een uitbreiding bieden op de arbeidsvoorwaarden door middel van een collectiviteit voor de privé verzekeringen.

Na zorgvuldige selectie is onze keuze gevallen op een gerenomeerde verzekeraar. Onze afweging is gemaakt op het gebied van polisvoorwaarden, premiestelling, schadeafwikkeling en het eenvoudig aanvragen via internet. U krijgt een unieke inlogcode. De werknemer kan met deze inlogcode zelf aangeven wat hij wenst te verzekeren. De offerte is direct zichtbaar (geen mail).

De korting binnen het pakket bedraagt maar liefst 30% op de toch al scherpe premies! Afhankelijk van het aantal verzekeringen binnen het pakket ontvangt de werknemer nog eens tot 10% extra pakketkorting!

Voordelen voor u:

  • Aanvulling op de arbeidsvoorwaarden
  • Geen administratie
  • Geen kosten

Ga naar het voorbeeldoverzicht voor uw personeel

 
  Copyright © 2008 Eurowebb.nl. Disclaimer