Copyright 2008 Eurowebb

De uitgever, redactie en medewerkers kunnen evenwel geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de volstrekte juistheid en volledigheid van deze uitgave.
   
   
 

Van der Borden Appel
J. Duikerweg 12
Postbus 167
1700 AD  Heerhugowaard

telefoon 072-7074242
fax 072-7074202

Email[email protected]

NVASEHHypotheekbemiddelingNOPDInschrijfnummer 300.002986WFD Vergunningnummer 12005714

Samenwonen

Samenwonen Er komt een moment dat uw relatie de basis gaat vormen voor uw verdere leven. De leegte bij afwezigheid neemt toe en elkaars gezelschap geeft steeds meer geborgenheid. Wij wensen u erg veel geluk bij uw besluit samen verder te gaan. Zon belangrijke stap in uw leven stelt echter ook nieuwe eisen: natuurlijk wilt u ook de financiële en zakelijke consequenties zorgvuldig met elkaar afwegen. Beter vooraf goed geregeld dan later slecht ervaren. Samen wikt en weegt u al uw mogelijkheden. Misschien gaat u een lening sluiten voor uw nieuwe inrichting. Of een hypotheek afsluiten voor het huis van uw dromen. Bij al die veranderingen wilt u precies de financiële oplossingen die bij u passen.

Wat moet u in ieder geval regelen?

Van der Borden Appel is u graag van dienst met een breed pakket verzekeringen voor mensen die besluiten samen verder te gaan. Ook voor lenen, sparen of een hypotheek bent u bij ons aan het juiste adres. Zeker als u zoekt naar goede voorwaarden en aantrekkelijke rentes. Onderstaand volgt een opsomming van alle zaken die samengaan met samen-gaan.

Inboedelverzekering

Natuurlijk bent u gehecht aan uw bezittingen. Daarom is het verstandig uw kamer en uw inboedel goed te verzekeren. Met een goede inboedelverzekering zit u altijd safe. Die biedt namelijk een ruime dekking bij de meest voorkomende vormen van schade. Ook schade aan vloerbedekking en behang wordt vergoed. Dat is namelijk schade waarvoor huurbazen vaak niet thuis geven. Schade wordt normaal gesproken op basis van nieuwwaarde van spullen geregeld. Zelfs voor dingen die niet veel meer waard zijn, krijgt u nog altijd de dagwaarde vergoed. In veel gevallen is het bovendien mogelijk garantie tegen onderverzekering te krijgen, als u tenminste de inventarisatielijst gebruikt om de waarde van uw spullen te bepalen.

Woonhuisverzekering

Indien u vanuit de ouderlijke woning rechtstreeks verhuist naar een eigen flat of woning, is een woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd) erg belangrijk. Wat doet u anders met schade door bijvoorbeeld brand? Brandwacht Assurantiën BV biedt u een perfecte dekking, zeker als u ook ruitbreuk erbij betrekt. Van brand tot lekkage, van diefstal van de buitenlamp tot stormschade: u heeft alles verzekerd. Tegen de volledige herbouwwaarde en met een automatische indexering van die waarde, zodat onderverzekering praktisch uitgesloten is. Als u voor meer dan € 25.000,- bent verzekerd, wordt bovendien 10% van het schadebedrag extra aan u uitgekeerd. Als tegemoetkoming in de extra uitgaven. Bij de verzekering van uw huis is het van belang de zogenaamde herbouwwaarde verzekeren. Dat is immers het bedrag dat u kwijt bent aan de aannemer die uw huis weer opbouwt, als het bijvoorbeeld is afgebrand. De herbouwwaarde staat los van de verkoopwaarde en is zelfs vaak hoger dan de oorspronkelijke bouw- of stichtingskosten. Wanneer u in een appartement, flat of bovenwoning woont, dient u daar bij het sluiten van een woonhuisverzekering speciaal rekening mee te houden. In dat geval zijn volgens de wet alle bewoners gezamenlijk eigenaar van het gebouw en dienen zij het gebouw gezamenlijk te verzekeren. Gebeurt dit niet, dan bent u bij schade afhankelijk van de manier waarop de overige bewoners zich hebben verzekerd.

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren

Als iemand schade oploopt door uw schuld, bent u aansprakelijk. U zult die schade moeten vergoeden. Omdat de schadeclaim flink kan oplopen, is het verstandig dat u zich daarvoor verzekert. Voor wie niet bij de ouders woont en niet studeert, is het verstandig om een eigen verzekering af te sluiten. Voor zon aansprakelijkheidsverzekering geldt: bent u als particulier wettelijk aansprakelijk voor schade of letsel aan derden, dan wordt die schade vergoed.

Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig zijn de gevolgen vaak niet zo ernstig, maar wat als er meer aan de hand is dan een schrammetje of een schaafwond? In dat geval biedt de persoonlijke ongevallenverzekering u financiële zekerheid. Bij blijvende invaliditeit, tijdelijke arbeidsongeschiktheid of bij overlijden komt de verzekering tot uitkering. Het begrip ongeval kunt u zeer breed opvatten. Verbranding, bevriezing, spierscheuring en letsel ten gevolge van zelfverdediging of het redden van mensen, dieren of zaken vallen allemaal onder de dekking.

Reisverzekering 

Een vakantie zonder zorgen vraagt om een reisverzekering waar u alle kanten mee uitkunt. Want u wilt uiteraard - volgens eigen wensen - een voordelige verzekering samenstellen die perfect is toegespitst op úw manier van vakantie vieren. Brandwacht Assurantiën BV heeft voor u zon ideale reisverzekering waarmee u de zon kunt opzoeken of juist de sneeuw.

Een verzekering die uw risicos dekt als u lekker rustig wilt genieten , maar ook als u echt actief bezig wilt zijn. Voor uw reisverzekering kiest u voor dekking in Nederland, in Europa of wereldwijd. Voor noodgevallen is 24 uur per dag een hulpdienst beschikbaar. U bepaalt zelf de combinatie van uw verzekering, met of zonder eigen risico. 

Doorlopende reisverzekering 

Gaat u vaker per jaar op vakantie of maakt u veel trips? Dan is een doorlopende reisverzekering misschien aantrekkelijk voor u. Daarmee verzekert u zich het hele jaar door tijdens al uw vakantie- of zakenreizen. U hoeft dus nooit meer te denken aan het afsluiten van een aparte reisverzekering. Voor uw doorlopende reisverzekering kiest u voor dekking in Europa of wereldwijd. Er is een vast eigen risico voor reisbagage. Vooraf geboekte reizen binnen Nederland vallen eveneens onder de dekking. Desgewenst kunt u bepaalde onderdelen van de verzekering weglaten. Bijvoorbeeld de dekking voor geneeskundige kosten, als u reeds een volledige ziektekostenverzekering heeft die overal ter wereld geldt. 

Annuleringsverzekering

Er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Het is verstandig om er minimaal voor te zorgen dat u daardoor geen financiële schade leidt. De annuleringsverzekering geeft u een onkostenvergoeding als u wegens onvoorziene omstandigheden uw reisarrangement of bijvoorbeeld uw appartementhuur moet afbreken, annuleren of uitstellen. Onder de annuleringsverzekering valt natuurlijk de reissom. Maar ook zaken als inschrijvingsgelden, huur en boekingskosten. Bovendien kunt u een vergoeding ontvangen voor niet-genoten vakantiedagen bij later vertrek, aankomstvertraging, voortijdige terugkeer of ziekenhuisopname

autoverzekering

Volgens de wet moet u zich verzekeren voor schade die u met uw auto aan anderen toebrengt. Wij bieden u een ruime aansprakelijkheidsverzekering van € 2.500.000. Wilt u zich ook verzekeren voor schade aan uw auto? Dan heeft u de keuze uit verschillende cascoverzekeringen.

  • Casco Beperkt : verzekert schade door onder meer brand, diefstal, ruitbreuk en storm
  • Casco Compleet: dekt vrijwel alle schade-oorzaken. Voor nieuwe autos biedt deze verzekeringsvorm het eerste jaar een uitstekende nieuwwaarderegeling en de twee jaren daarna een prima afschrijvingsregeling.

Naar keuze kunt u uw autoverzekering aanvullen met:

  • Schadeverzekering Inzittenden: verzekert elke inzittende tegen letsel- en materiële schade.
  • Ongevallen Inzittenden : geeft een vergoeding als u of andere inzittenden iets overkomt bij een ongeval, ongeacht wie er aansprakelijk is.
  • Rechtsbijstand: geeft rechtshulp als u gedupeerd bent in het verkeer.
  • Verhaalsbijstand: helpt u materiële schade te verhalen op een ander.

Rechtsbijstandverzekering

U heeft recht op uw recht. Wij leven in een rechtsstaat, dus als u bij verschil van mening in uw recht staat, dan komt het wel in orde. Tenminste, dat denken veel mensen. Was het maar zo simpel. Want het kan gebeuren dat een ander uw recht niet erkent. Wanneer u dan uw schade wilt verhalen, is rechtskundige hulp onmisbaar. Er is vakkennis voor nodig om de andere partij ertoe te brengen aansprakelijkheid te erkennen. Bijvoorbeeld: na een grote aankoop merkt u dat de leverancier zich niets aantrekt van de garantiebepalingen. Of u wordt geconfronteerd met een onevenredige huurverhoging. In deze en nog veel meer gevallen heeft u hulp nodig. Met een rechtsbijstandverzekering bent u er zeker van dat u uw recht kunt laten veiligstellen door deskundigen. 

Combinatiepolis

Alle hiervoor genoemde verzekeringen kunt u in één handige en overzichtelijke vorm bundelen: De Combinatiepolis. Dat is eigenlijk een verzekering waar al uw polissen onder vallen. Dit heeft een aantal voordelen. Zo betaalt u maar één keer poliskosten. Het grootste voordeel van het multivoordeelpakket is de aantrekkelijke korting tot 16%.Tevens kunt u de premie voor al uw verzekeringen in een prettig laag bedrag per maand betalen.

Uitvaartverzekering

Uitvaart is een teer onderwerp. Toch stippen wij dit aan omdat wij merken dat er bij overlijden, naast alle verdriet, vaak ook nog financiële problemen kunnen ontstaan. Met een verzekering die de kosten van een uitvaart dekt en een polis die nabestaanden verzekert van een inkomen, kunt u in ieder geval financiële problemen voorkomen. Met een uitvaart natura verzekering kunt u er bovendien voor zorgen dat uw uitvaart volgens uw persoonlijke wensen wordt verzorgd en dat deze zorg uit handen van de nabestaanden wordt genomen. Denk daarom ook eens na over een goede verzekering voor uitvaart en nabestaanden.

Ziektekosten-/Tandartskostenverzekering

Een ziekenhuisopname of een medische behandeling is een kostbare zaak. En ook de kosten voor tandheelkundige hulp kunnen fors in de papieren lopen. Er zijn diverse oplossingen waarmee u zich tegen dergelijke kosten kunt verzekeren. Van volledige verzekering van ziektekosten of tandartskosten tot een aanvullende verzekering indien u in het ziekenfonds bent verzekerd. Uw persoonlijke situatie bepaalt voor een groot deel welke dekking het meest geschikt voor u is.

Lenen

Wie op kamers woont, kan de ene maand meer geld nodig hebben dan de andere. Denk aan betaling van collegegeld of een abonnement op de krant. Dat betekent dat er soms misschien iets bij moet. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, is dat mogelijk.

Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening beschikt u snel over geld voor leuke extras. U kiest voor een vaste looptijd en voor een vast termijnbedrag per maand. De rente wijzigt dus niet gedurende de looptijd.

Doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet beschikt u wanneer u maar wilt over geld. Het is een flexibele mogelijkheid om bedragen vanaf € 3.500,- te lenen. U spreekt éénmaal af over welk bedrag u maximaal wilt beschikken (uw kredietlimiet) en welk bedrag u daarvoor maandelijks aan aflossing en rente betaalt (uw termijnbedrag). Hoe hoog de kredietlimiet in uw geval kan zijn, hangt af van uw persoonlijk inkomstenplaatje. U kunt opnemen, extra aflossen en weer opnemen, net zoals het u uitkomt. Natuurlijk mag u uw kredietlimiet nooit overschrijden. Dankzij het lage maandbedrag en de mogelijkheid om zonder kosten weer op te nemen wat u in de tussentijd heeft afgelost, is dit een bijzonder aantrekkelijke financieringsvorm.

 
  Copyright © 2008 Eurowebb.nl. Disclaimer