Copyright 2008 Eurowebb

De uitgever, redactie en medewerkers kunnen evenwel geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de volstrekte juistheid en volledigheid van deze uitgave.
   
   
 

Van der Borden Appel
J. Duikerweg 12
Postbus 167
1700 AD  Heerhugowaard

telefoon 072-7074242
fax 072-7074202

Emailinfo@vanderbordenappel.nl

NVASEHHypotheekbemiddelingNOPDInschrijfnummer 300.002986WFD Vergunningnummer 12005714

Vrije Tijd

Boog

Vrij als een vogel

Inderdaad: de boog kan niet altijd gespannen zijn. Welvaart en welzijn hebben niet alleen betrekking op materiële middelen. Ook ontspanning en vrije tijd zijn belangrijke elementen voor uw geluk. Waarschijnlijk is uw hobby of vakantie een eiland van rust in een druk bestaan. Zij vormt de bron voor nieuwe energie. Logisch dat u daarin best wilt investeren.

Op adem komen 

Sporten, reizen en andere hobbys: wat u ook doet, op adem komen kost bijna altijd geld. Hoe langer u een hobby beoefent, des te meer u erin investeert. Vaak gebeurt dat geleidelijk, zodat u er niet bewust bij stilstaat. Natuurlijk heeft u de noodzakelijke investering er graag voor over. Maar u mag nooit uit het oog verliezen dat u door plotselinge problemen voor onverwachte onkosten kunt komen te staan. Uitgaven waardoor uw hobby en ontspanning in het gedrang komen. Natuurlijk neemt u maatregelen om dat te voorkómen. Als u zich onbekommerd wilt blijven ontspannen, moet u zich af en toe ook even inspannen. Bijvoorbeeld door stil te staan bij de financiële waarde van uw vrijetijdsbesteding of bij de mogelijke risicos tijdens uw vakantie. Wij adviseren u graag en wij bieden u een overzicht van de vele verzekeringen rond recreatie. 

Reisverzekering 

Een vakantie zonder zorgen vraagt om een reisverzekering waar u alle kanten mee uitkunt. Want u wilt uiteraard - volgens eigen wensen - een voordelige verzekering samenstellen die perfect is toegespitst op úw manier van vakantie vieren. Brandwacht Assurantiën BV heeft voor u zon ideale reisverzekering waarmee u de zon kunt opzoeken of juist de sneeuw.

Een verzekering die uw risicos dekt als u lekker rustig wilt genieten , maar ook als u echt actief bezig wilt zijn. Voor uw reisverzekering kiest u voor dekking in Nederland, in Europa of wereldwijd. Voor noodgevallen is 24 uur per dag een hulpdienst beschikbaar. U bepaalt zelf de combinatie van uw verzekering, met of zonder eigen risico. 

Doorlopende reisverzekering 

Gaat u vaker per jaar op vakantie of maakt u veel trips? Dan is een doorlopende reisverzekering misschien aantrekkelijk voor u. Daarmee verzekert u zich het hele jaar door tijdens al uw vakantie- of zakenreizen. U hoeft dus nooit meer te denken aan het afsluiten van een aparte reisverzekering. Voor uw doorlopende reisverzekering kiest u voor dekking in Europa of wereldwijd. Er is een vast eigen risico voor reisbagage. Vooraf geboekte reizen binnen Nederland vallen eveneens onder de dekking. Desgewenst kunt u bepaalde onderdelen van de verzekering weglaten. Bijvoorbeeld de dekking voor geneeskundige kosten, als u reeds een volledige ziektekostenverzekering heeft die overal ter wereld geldt. 

Annuleringsverzekering

Er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Het is verstandig om er minimaal voor te zorgen dat u daardoor geen financiële schade leidt. De annuleringsverzekering geeft u een onkostenvergoeding als u wegens onvoorziene omstandigheden uw reisarrangement of bijvoorbeeld uw appartementhuur moet afbreken, annuleren of uitstellen. Onder de annuleringsverzekering valt natuurlijk de reissom. Maar ook zaken als inschrijvingsgelden, huur en boekingskosten. Bovendien kunt u een vergoeding ontvangen voor niet-genoten vakantiedagen bij later vertrek, aankomstvertraging, voortijdige terugkeer of ziekenhuisopname.

Automobilistenhulpverzekering

In combinatie met uw aflopende of als onderdeel van uw doorlopende reisverzekering kunt u tevens een automobilistenhulpverzekering afsluiten. Als u in het buitenland niet meer met uw vervoermiddel (jonger dan 9 jaar) kunt rijden als gevolg van pech, ongeval of ziekte, ontvangt u via deze verzekering een vergoeding. Bijvoorbeeld voor de hulp langs de weg, bestellen of opsturen van onderdelen of transport van uw vervoermiddel en de bagage naar Nederland. Deze dekking wordt verzorgd in samenwerking met TravelCare.

Motorverzekering 

Voor het verzekeren van uw motor heeft u de keuze uit vele varianten. Ook bij deze verzekeringen kunt u tot 75% korting opbouwen via het voordelige bonus-malus-systeem. Overigens geven ook alle motorverzekeringen u recht op hulp via de Verzekeraars Hulpdienst TravelCare. Wanneer u vaak met een duo-passagier rijdt, mag u een opzittendenverzekering niet vergeten. Voor advies over de te kiezen dekking kunt u uiteraard bij ons terecht.


Paardenverzekering

Een eigen paard of pony is een kostbaar bezit. Maar ook een kwetsbaar bezit. Want uw spring- of dressuurpaard loopt heel wat risicos. Denkt u maar eens aan ongeneeslijke kreupelheid, inwendige ziekten of ongevallen. Om nog maar niet te spreken over kwaadwilligheid van derden. Financiële bescherming tegen dergelijke dreigende risicos biedt uitkomst. Dat kan in de vorm van diverse verzekeringen. U kunt niet alleen uw paard verzekeren maar ook ruitersport-toebehoren, zoals zadels, koetsen, trailers en tuig. Zodat u zorgeloos kunt genieten.

Ongevallenverzekering

De cijfers bewijzen het. Thuis, bij sport en spel, tijdens vakantie, en vooral ook in t verkeer: een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Gelukkig zijn de gevolgen vaak niet zo ernstig, maar wat als er meer aan de hand is dan een schrammetje of een schaafwond? In dat geval biedt de persoonlijke ongevallenverzekering u financiële zekerheid. Bij blijvende invaliditeit, tijdelijke arbeidsongeschiktheid of bij overlijden komt de verzekering tot uitkering. Het begrip ongeval kunt u zeer breed opvatten. Verbranding, bevriezing, spierscheuring en letsel ten gevolge van zelfverdediging of het redden van mensen, dieren of zaken vallen allemaal onder de dekking. Deze verzekering geldt 24 uur per dag in de hele wereld.

 
  Copyright © 2008 Eurowebb.nl. Disclaimer