Copyright 2008 Eurowebb

De uitgever, redactie en medewerkers kunnen evenwel geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de volstrekte juistheid en volledigheid van deze uitgave.
   
   
 

Van der Borden Appel
J. Duikerweg 12
Postbus 167
1700 AD  Heerhugowaard

telefoon 072-7074242
fax 072-7074202

Email[email protected]

NVASEHHypotheekbemiddelingNOPDInschrijfnummer 300.002986WFD Vergunningnummer 12005714

Welkom bij Van der Borden Appel Adviescombinatie

Het juiste adres voor uw verzekeringen, hypotheken en uw pensioen. Wat u ook zoekt, Van Der Borden Appel Adviescombinatie heeft op elk terrein deskundige specialisten in huis. Zij kiezen voor én met u het juiste product. Dat geeft ons de vrijheid uw belangen optimaal te behartigen en u de zekerheid van een goed product.

Van Der Borden Appel Adviescombinatie biedt u advies en ondersteuning op het gebied van Hypotheken, Financieringen, Belastingen, Levens- en Schadeverzekeringen. Naast een volledige trajectbegeleiding kunt u rekenen op uitstekende service. In geval van schade nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen en zorgen wij voor een snelle afhandeling en uitkering.

Van Der Borden Appel Adviescombinatie is het adres voor specifieke financiële vragen.


Groene kaart Caravan

Gaat u dit jaar op vakantie met de Caravan? Vergeet niet een groene kaart aan te vragen. Deze kan bij ons worden opgevraagd en wordt verstrekt door de autoverzekeraar. De groene kaart is 2 maanden geldig, hierdoor kunnen wij hem niet automatisch voor u opvragen (wij weten niet wanneer u met vakantie gaat).

Let op: groene kaarten zijn in het buitenland alleen geldig indien ze zijn ondertekend door de verzekeringnemer!


Meer informatie over beleggingsverzekering

Met ingang van 1 januari 2008 zullen bestaande en nieuwe klanten uitvoeriger worden geïnformeerd over hun beleggingsverzekering. Aanleiding is een onderzoek waaruit bleek dat de door verzekeraars verstrekte informatie over beleggingsverzekeringen in een aantal gevallen onvolledig, ontoereikend en soms zelfs onjuist was.  Naar aanleiding van dit onderzoek riepen verzekeraars een commissie in het leven die moest zorgen voor de verbetering van de communicatie. De voorstellen van deze Commissie De Ruiter hebben geleid tot een aantal ‘modellen’ die elke verzekeraar zal hanteren in zijn communicatie met de verzekerden. De modellen zijn onder andere gekoppeld aan het moment waarop de (aanstaande) klant informatie ontvangt:

lees meer >>


Hoe is uw kennis op het gebied van Beleggen, Beleggingsverzekeringen, Lenen of Hypotheken? Klik hieronder door naar de site van de Autoriteit Financiële Markten!

AFM Weet wat je weet

.

 
  Copyright © 2008 Eurowebb.nl. Disclaimer